Medicina muncii

Reis Medical, societate medicală specializată pe servicii de medicina muncii, în Bucureşti şi zona limitrofă, dar şi medicină de familie, medicină generală, analize de laborator şi diverse alte investigaţii. Scopul Nostru este de a îmbunătăţi serviciile medicale şi de a creşte calitatea acestora în contextul general al serviciilor medicale.

Nu suntem o firmă mare; suntem mici şi de aceea suntem flexibili în relaţiile noastre contractuale şi astfel ne putem adapta mai bine necesităţilor dumneavoastră!

Cu toate că evaluarea stării de sănătate a angajaţilor este obligatorie prin lege, totuşi această evaluare este de un real ajutor angajatorului întrucât îi permite, ca sprijinit de echipa de medicina muncii, de la Reis Medical, să obţină o mai bună productivitate a muncii şi să elimine o mare parte a "timpilor morţi" generaţi de situaţiile medicale!

Medicina muncii reprezintă activitatea cu cea mai mare pondere in firma Reis Medical, dar reprezintă în acelaşi timp şi cea mai mare responsabilitate pe care o avem atât faţă de angajaţi, pentru a-şi putea desfaşura activitatea în cele mai bune condiţii de sănătate cât şi pentru angajator pentru care lipsa de incidente medicale nu poate duce decât la o mai bună şi eficientă gestionare a actului productiv.

Medicina muncii Reis Medical

021.345.51.55 0723.21.67.91

Str Mizil, Nr. 2C, Bloc SOCUM, et. 1, sector 3, Bucureşti (în spatele Liceului de Chimie "Gh Neniţescu")

www.reismedical.ro
cabinet@reismedical.ro

Serviciile de medicina muncii includ:

 • Examenul medical la angajare;
 • Examenele medicale periodice;
 • Examen medical la adaptare;
 • Eliberarea avizuluide aptitudine în muncă;
 • Raportari periodice a situaţii medico-sanitare;
 • Pastrarea si completarea dosarelor medicale;
 • Supravegherea şi evaluarea stării de sănătate a personalului angajat;
 • Organizarea punctelor de prim ajutor şi instruirea personalului;
 • Evaluarea condiţiilor de muncă şi stabilirea riscurilor de îmbolnăvire profesională;
 • Consilierea angajatorului în vederea cunoaşterii şi respectării normelor igienico-sanitare;
 • Consilierea angajatorului privind strategiile de securitate şi sănatate la locul de muncă;
 • Alte activităţi conexe.

Aparatura din dotarea Reis Medical, permite efectuarea investigaţiilor atât la cabinetul medical al firmei noastre, cât şi la sediul beneficiarului, dacă exista condiţii corespunzătoare. Echipele de medici, dar si aparatura, permit efectuarea tuturor acţiunilor de examinare, investigaţii şi recoltări de probe biologice necesare controlului medical pentru eliberarea fişelor de aptitudini.

Nu poţi avea grijă de oameni dacă nu poţi afla cu ce probleme se confruntă de aceea cu ajutorul aparaturii din dotare şi a colaboratorilor noştri încercăm să determinăm cu exactitate ce suferinţe au pacienţi noştri, astfel încât în cel mai scurt timp cu putinţă să le redăm starea de sănatate normală.

Nici un efort nu este prea mic atunci când este vorba de viaţa semenilor noştri. Reis Medical poate oferi şi servicii conexe de medicină de famile, ecografii, tratamente alternative etc.