Echipamente individuale de protectie

Cine suntem?

IVO-TIM BUSINESS SRL, este o societate comerciala infiintata in 2014, axata pe servicii de calitate.

Ce oferim?

Furnizam echipamente individuale de protectie si de lucru pentru afacerea dumneavoastra. Oferim servicii de personalizare, inscriptionare in functie de tipul produsului.

De ce noi?

Facem tot posibilul pentru a obtine cel mai bun pret pentru dumneavoastra si ne adaptam cu usurinta, conditiilor din piata. Toate produsele noastre sunt in conformitate cu standardele europene si vin insotite de certificat de calitate.

Ivomarket

0742.165.905 0799.925.811

Str. Caprioarei, Nr. 7, Timisoara, Timis

www.ivomarket.ro
ivotim2014@gmail.com

La IVOMARKET relatiile de afaceri inseamna colaborari constructive de lunga durata orientati fiind pe satisfacerea nevoilor dvs si obtinerea rezultatelor scontate de ambele parti! Clientii casei au beneficii atractive constant in oferte speciale, bonusuri, extra bonusuri pentru tot ce inseamna EIP-echipament individual de protectie

Produsele promovate de compania noastra sunt testate inainte de a fi propuse spre comercializare, lucrand permanent pentru nevoile clientului. Livram din stoc sau pe comanda, putem inscriptiona, putem livra la punctual de lucru, putem face tot ceea ce ai nevoie pentru ca angajatii tai sa lucreze in siguranta!

Clientii fideli IVOMARKET beneficiaza de avantaje multiple:

  • Transport gratuit
  • Modalitate de plata cu instrument bancar cu scadenta la termen
  • Consiliere tehnica
  • Livrare imediata
  • Discount-uri suplimentare etc