Despre noi

S.C.SERV-CONSULT SSM S.R.L. a fost înfiintata în dorinta de a sprijini societatile comerciale (indiferent de numarul de angajati) în domeniile securitatii si sanatatii în munca (protectia muncii) si al situatiilor de urgenta (P.S.I.), oferind certitudimea obtinerii celor mai bune metode de identificare a nevoilor reale din cadrul acestora.

Chiar daca societatea noastra a fost înfiintata relativ recent (la începutul anului 2008), administratorul societatii (conducatorul serviciului extern de prevenire si protectie) are o experienta de 25 ani în domeniul securitatii si sanatatii în munca, este evaluator de riscuri înca din anul 2004, a urmat cursurile impuse de legislatia în vigoare pentru obtinerea nivelului superior de pregatire, este autorul unei carti publicate referitoare la evaluarea riscurilor profesionale, a sustinut 6 comunicari în cadrul unor simpozioane nationale.

Echipa Serv-Consult este formata din inspectori SSM si SU, toti îndeplinind conditiile de pregatire în domeniile securitatii si sanatatii în munca si al situatiilor de urgenta.

Datorita pregatirii si seriozitatii de care au dat dovada membri echipei Serv-Consult SSM, au reusit ca pana la inceputul anului sa consilieze, pe baza de contract de prestari servicii, un numar de peste 400 societati comerciale, multe dintre ele fiind recunoscute pe plan national si international (vezi portofoliul).

Societatea noastra dezvolta parteneriate cu persoane fizice sau juridice în domeniile: ISCIR, masuratori de verificare a rezistentei si dispersiei la împamântare (buletine PRAM), medicina muncii, echipamente PSI, echipamente individuale de protectie. Având în vedere colaborarea societatii noastre cu persoanele sau societatile mai sus mentionate, putem facilita beneficiarilor nostri încheierea unor contracte cu reduceri substantiale pentru aceste domenii.

S.C.Serv-Consult SSM S.R.L. este abilitata de forurile în drept sa desfasoare activitatile enumerate mai sus, conform Legii 319 din 2006, respectiv Legii 307 din 2006, serviciile noastre fiind întocmai legislatiei actuale, contribuind astfel la cresterea productivitatii si eficientei economice ale societatilor cu care conlucram.
Experienta acumulata ne permite sa identificam nevoile reale ale clientilor nostri, iar noi adaptam pachetul de servicii exact pe acestea.Serv-Consult SSM este marca inregistrata cu Nr. 135111 Sistem de management al calitatii Sistem de management de mediu Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale